Fotoalbum 2015-2016

Slotfeest Hawaii Beach Party

Vrijdag 8 juli hebben we ons slotfeest gehouden in de stijl van een Hawaii Beach Party.

Het was een geweldig feest.

Ouders hadden zelf tropische hapjes en drankjes gemaakt.

Er was van alles te doen: Limbo dansen, Karaoke, Wedstrijd pop-uptent in de verpakking doen, nagel studio, schminken, beach volleybal, fotoshoot aan het strand, waterspelletjes en natuurlijk heerlijk met elkaar kletsen en genieten van de muziek.

Geleide hond op school

Op school zijn we een bijzondere actie begonnen!

Vrijdag 18 maart  kwam er iemand op bezoek met een blindengeleidehond! We zijn druk doppen aan het sparen voor de stichting .

De mevrouw van de hond kwam iets vertellen in de groepen. Dat was erg interessant. De kinderen zaten heel aandachtig te luisteren en waren vooral onder de indruk.

De kinderen stelde hele goede vragen aan deze mevrouw met haar hond.
Een hond kost erg veel geld.... dus daarom: Sparen we nog even door met de plastic doppen!!

Tuintjes van AH

Ze zijn er weer, de tuintjes van AH.

Ook in onze groepen hebben we allemaal de kruidentuintjes staan.

Ze worden goed verzorgd door de leerlingen in de klas.

Nationale pannenkoekdag voor opa's en oma's

Op vrijdag 18 maart hebben we op onze school de Nationale Pannenkoekdag voor opa's en oma's gehouden.

Het was een groot succes, er waren maar liefst 80 opa's en oma's die in het zonnetje werden gezet door hun kleinkinderen en de leerkrachten. Ze hebben genoten en heerlijk gesmuld van de zelfgebakken pannenkoeken!

Kerst

Het is al weer bijna kerstfeest. De school is mooi in kerstsfeer gebracht.
Boven de open haard hangt een advent kalender.
Elke dag mag een groep een doosje openen. Daarin zit een opdracht die de kinderen die dag moeten uitvoeren.
Groep 1/2 en groep 3/4 hebben de opdrachten inmiddels uitgevoerd voor deze week, zij zijn naar de kerststal geweest bij de kinderboerderij!

Groep 7/8 heeft prachtige kerstkaarten gemaakt voor bejaarde mensen in een verzorgingstehuis.

Groep 5/6 heeft een groepswerk gemaakt over de kerst.

Op de foto's kunt u zien hoe de hoeken in de school zijn ingedeeld. Wilt u het in het echt bekijken, komt u dan op school!

Sinterklaas

De school staat op dit moment helemaal in het teken van Sinterklaas. De fiets van Sinterklaas staat in de hal, maar deze is er bar slecht aan toe. Sinterklaas kan hier niet meer op fietsen. Hij is echt toe aan een nieuwe fiets!!
Bent u benieuwd? Bekijkt u dan de foto's.

Themahoek Herfst

De school staat op dit moment in het teken van de herfst.

Juf Anja en juf Wilma hebben de themahoeken weer gemaakt.

Op de foto's is te zien hoe het er uit ziet.