Eerste indruk

CBS Willem van Oranje is een kleinschalige christelijke basisschool, met veel regelmaat, rust en structuur. We vinden het belangrijk dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen in een sfeer van veiligheid, geborgenheid en respect voor elkaar. Dat houdt in dat:

•        Er goed geleerd wordt

•        Er aandacht is voor alle kinderen, hun ontwikkeling en hun talenten

•        We handelen vanuit een christelijke grondslag en zorg hebben voor elkaar

Een bijzondere school

Bijzonder, omdat wij uit ieder kind willen halen wat erin zit, zowel wat niveau als wat talenten betreft. Alle leerkrachten zijn getraind om goed onderwijs te verzorgen en waar nodig extra uitdaging of zorg te bieden.

De uitdaging vinden we niet alleen in het vaste onderwijsprogramma, de Willem van Oranje doet meer: o.a. Kanjertraining, Judo en “Early bird” (engels)