Groep 7 en 8

Welkom in groep 7 en 8 schooljaar 2016-2017

Kunstweken

 Wij hebben meegedaan aan de kunstweken. In groep 7 en 8 hebben we het over Picasso gehad. Ieder kind heeft nu een eigen museum op internet. Dit is nog tot 10 november te bezichtigen.

Schooljaar 2015-2016

Voorleeswedstrijd in de Bibliotheek van Enschede

Indi heeft onze school vertegenwoordigd bij de voorleeswedstrijd. Ze mocht het opnemen tegen 10 andere scholen. Ondanks dat ze het super gedaan heeft, is ze niet de winnares geworden.  Maar, we zijn heel trots op haar!!!!!

Kunst aan de muur

We hebben weer nieuwe kunst aan de muur. We hebben ons laten inspireren door de Oostenrijkse kunstenaar Hundertwasser( de lollybomen)  en de Amerikaan Keith Haring (de witte mannetjes).

Adventkalender

Dit jaar hadden we in de tijd voor Kerst een adventkander in de hal hangen. Elke dag mocht een groep een vakje open maken. Er stond dan een boodschap in. De boodschap voor onze groep luidde: verzorg een muzikaal optreden voor de mensen van de bejaarden gym. Dit hebben wij gedaan en het werd zeer gewaardeerd.

Sinterklaas

Ook dit jaar was er weer een gezellig Sinterklaasfeest. Er waren mooie gedichten en originele surprises. s'Middags mochten we het programma voor Sinterklaas en zijn Pieten verzorgen. Er waren proefjes, dansjes en muzikale optredens. Kortom een gezellige dag.

Nieuw schooljaar

Groep 7 en 8 tijdens de jaarlijkse VCO sportdag.

3D de 2e Bouwdag