Welkom op onze website

Onze website geeft u een indruk van basisschool de Duif en het onderwijs op onze school. U kunt lezen wat er in de groepen gebeurt, er worden regelmatig foto's op de site geplaatst, de nieuwsbrieven zijn er te lezen en ook de schoolgids vindt u hier.

Bent u op zoek naar een school voor uw kind, maak dan vrijblijvend een afspraak met de directie. In een gesprek en rondleiding wordt u in de gelegenheid gesteld de Duif te leren kennen, uw vragen te stellen en de sfeer op onze school te proeven.

fancy fair


Peuterspel ochtend

Speelt uw (klein)kind ook zo graag met andere kinderen ?

Die mogelijkheid wordt geboden op:
CBS “De Duif”, loc. snoekenveen 947.

Op woensdagmorgen 30 september, 28 oktober, 25 november, 16 december, 20 januari, 17 februari, 16 maart, 13 april, 11 mei en 15 juni mag uw peuter vanaf 2 jaar komen spelen met mama of papa (oma of opa) van 9.30 uur tot 10.15 uur.

Onder deskundige leiding kunnen de kinderen zingen, dansen, gymmen en luisteren naar een verhaal.

Kosten: 1 euro per keer.

Wilt u uw peuter gymschoenen of pantoffels aandoen tijdens deze morgen?

Aanmelden en/of inlichtingen: t.debruijn@deduif-vcpo.nl
of
tel 0181 641023. 

Filmpje jaaropening

Tijdens de jaaropening met alle kinderen en ouders hebben we gekeken naar een zelfgemaakte film. Alle kinderen geven de wereldbol door en we presenteren kettingreacties. Bekijk hieronder het filmpje

Lipdub

De leerlingen en leerkrachten van de Duif hebben vorig schooljaar een lipdub gemaakt voor de jaaropening. De Duif opent je wereld..........en er is maar 1 wereld!

Nieuw MijnAlbum