Ouderraad

Ouderraad AMGS

Wij zorgen er voor dat alle bijzondere momenten op school (Sint en Kerst, sportdag, afscheid groep 8, etc) nog gezelliger worden, door aankleding en culinaire omlijsting.

Eens per jaar krijgen jullie als ouders een mail met een betaalverzoek voor de ouderbijdrage.

Aan ouders wordt jaarlijks een bijdrage van €65,00 per kind gevraagd. Dit bedrag bestaat uit €30,00 voor het schoolreisje (verplicht) en €35,00 voor andere activiteiten (vrijwillig).

We zullen u eens per jaar  per mail een betaallink sturen. Gelieve via deze betaallink te betalen (is voor ons administratief het handigst te verwerken), of anders duidelijk het factuurnummer en/of naam-groep van uw kind te vermelden.

Let op: graag pas betalen als we een verzoek gestuurd hebben per mail, dus niet aan het begin van het jaar.

Hoewel een deel van de bijdrage vrijwillig is, is zij van groot belang voor het kunnen financieren van de sinterklaascadeautjes, openbaarvervoerskosten van de uitjes en de jaarlijks terugkerende activiteiten zoals het kerstfeest, sinterklaas en de Anniedag.

We zijn altijd op zoek naar versterking!

Waar zijn we naar op zoek?

Enthousiaste ouders, die mee willen helpen met het organiseren van activiteiten op school. Het liefst voor wat langere tijd.

Geen lange vergaderingen voor ons, vooral praktisch bezig zijn op school op de feestelijke momenten. Een deel van ons houdt zich ook bezig met de administratie/financiële afwikkeling. Ook op dat vlak hebben we versterking nodig!

Wil je meer weten? Spreek een van ons aan op school, of mail naar; ouderraad@amgs.net

Cora (Jasmijn, groep 5b)

Annemarie (Lola groep 5b)

Hanneke (Jet, groep 7a)

Saskia  (Olivia groep 4a en Inés groep rood)